Jan Kwint

Jan Kwint is algemeen directeur van LTP en lid van het Sectiebestuur A&O van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Topics: disruptie in assessment, leiderschap en de ‘psychologie van…’

Lees artikelen

David Plaut

David Plaut is Business Partner bij LTP en verantwoordelijk voor LTP Groningen. Hij is expert op het gebied van innovatieve instrumenten (Games & Simulaties), ontsporingsgedrag binnen organisaties en de invloed van stress op presteren.

Lees artikelen

Ard Barends

Ard Barends is PHD Student aan de VU Amsterdam en leidt een samenwerkingsverband tussen LTP en de VU gericht op ontwikkeling en onderzoek.

Lees artikelen

Frank van Luijk

Frank is assessmentpsycholoog bij LTP en auteur van: ‘Hoe krijg ik ze zover? Psychologie voor Managers’, ‘Waarom werken wij?’ en ‘De ontspoorde manager’. Topics: ontsporingen, integriteit, leiderschap.

Lees artikelen

Jos Loeffen

Jos is assessmentpsycholoog en coach bij LTP Groningen. Hij heeft een aanpak ontwikkeld voor het in kaart brengen van iemands integriteit. Typische uitspraak: Een mens kan ver komen met een metafoor, een paradox en een creditcard.

Lees artikelen

nanda-b

Nanda van Bodegraven

Nanda is consultant bij LTP en gespecialiseerd in de ontwikkeling van games en simulatieopdrachten. Zij heeft een achtergrond in filosofie.

Lees artikelen

Marian de Joode

Marian is innovatiemanager bij LTP en houdt zich fulltime bezig met conceptuele vernieuwing van de dienstverlening en de ontwikkeling van innovatieve, online toepassingen.

Lees artikelen

20180705-LTP3096

Anouk Broersma

Anouk is communicatieadviseur bij LTP en verzorgt de redactie van LTP Science en de maandelijkse update.

Lees artikelen

jean-paul

Jean-Paul van Londen

Jean-Paul is partner bij LTP en verantwoordelijk voor de dienstverlening op senior management/bestuurlijk niveau: Executive Services. Hij adviseert over leiderschapskwesties, met een focus op geschiktheid en professionele ontwikkeling.

Lees artikelen

20180705-LTP3081

Douwe Suesan

Douwe is Business Partner en assessmentpsycholoog bij LTP. Onderwerpen die ter sprake komen in de blogs van Douwe zijn vaak op het snijvlak van ‘assessment’ en ‘gamification’.

Lees artikelen

lisannekahlman-bw

Lisanne Kahlman

Lisanne (millennial) werkt op de innovatieafdeling van LTP. Zij coördineert gamified assessmentdagen en aanbestedingstrajecten, en houdt zich daarnaast graag bezig met HR analytics.

Lees artikelen

Madelief Falkman

Madelief Falkmann

Madelief is psycholoog bij LTP Online. Zij helpt klanten met selectie- en ontwikkelvraagstukken en ontwikkelt en verzorgt trainingen over o.a. de interpretatie van assessmentrapporten en gedragsgericht interviewen.

Lees artikelen